Mamma hämtade mig och Love imorse. Jag tog...

img_6262 (MMS)

Mamma hämtade mig och Love imorse. Jag tog med syster till Lakkapää för att köpa färg till hennes rum. Vi var till team sportia för att jag skulle kolla vad dom hade för vagnar och om månne dom hade syskonvagnar. Döm om min förvåning när jag insåg att dom hade carena double swing, just den jag kollat på!! Har även besiktat bilen, som gick igenom. Just nu vilar Love och jag sitter och funderar på gårdagen, hur ska vi gå vidare nu? Vad ska vi göra?


Kommentarer
Postat av: Sofia-mamma till Vilja född med läpp och käkspalt

Eller nej,ni ska inte flytta om ni inte vill. Ni ska ringa till dom som äger husen och säga att ni inte känner er säkra där. Psyket får flytta istället!

2011-03-07 @ 14:57:53
URL: http://underbaravilja.blogg.se/
Postat av: Sandra

Va, har team sportia barnvagnar??? Har jag aldrig hört eller trött.Vill ni inte flytta så måste ni vara på fastighetsägaren, det är deras ansvar om det händer något och det borde dom verkligen tänka på. Dessutom så är det ju synd om killen, om han mår så dåligt och tror att grannarna är där för att döda honom så ska han inte bo ensam och inte bland andra familjer utan uppsyn!Hoppas det löser sig!

2011-03-07 @ 20:22:15
URL: http://viskablifyra.blogspot.com

Skriv något här:

Vem är du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv något här:

Trackback
RSS 2.0