Skönt!

Skrutten har gjort sig till känna. Den håller på där inne just nu faktiskt.
Skönt!

Har dock en ilande smärta i vänster ljumske, antar att det kan vara nå ligament eller nåt.

Imorgon ska vi på första BM-besöket, spännande.
Jag tackar gudarna för att Lina och hennes kille också är i samma grupp som vi är. Så det inte bara är jag och Lennie och massa gamlingar som tycker att vi är alldeles för tidiga med att skaffa barn.

Kommentarer jag får höra från äldre är "Åh, du vet inte vad du gett dig in på..." och liknande.
Synd att folk ska vara så negativa. De flesta i min ålder tycker bara att det är roligt, men äldre är skeptiska. Fast då är ju dem skolade till att man ska ha "riktig" utbildning först och man ska satsa på karriären innan man skaffar barn. Som min mamma, hon har alltid sagt att jag inte "får" skaffa barn förrän jag är minst 30 och har gått högskola. Som hon. Fast nu tycker hon självklart att det ska bli jätteroligt att bli mormor och ser fram emot det som tusan. :)

Hur som helst så ska jag fråga BM imorn om det här med mensvärken.

Och på onsdag är det ultraljud! GUD VAD SPÄNNANDE!
Det känns overkligt på ett sätt att vi ska dit. Det känns som "Ska vi redan dit??!" samtidigt som det känns som "ÄNTLIGEN!".

Och jag är förväntansfull samtidigt som jag är livrädd. Underbart att se den lille, men skrämmande ifall något är fel. Jag hoppas allt är bra och att graviditeten kommer kännas mer verklig efter ultraljudet. För jag har som ännu inte fattat. Konstigt nog..

Nu ska jag käka och sen är det jobb. Snart är det imorgon och då är det snart på onsdag. Aah!

Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-11-23 @ 16:50:51
Postat av: Frida

Jo vi får göra det. Och så kan vi laga köttförslimpa samtidigt :)

2009-11-23 @ 17:53:11
URL: http://minx.blogg.se/
Postat av: Sandra

Fy bubblan vad spännande med UL! :)

2009-11-23 @ 19:02:37
URL: http://viskablifyra.blogspot.com
Postat av: Emelie

Spännande, hoppas att allting ser bra ut! Tror den där ilande smärtan kan vara ischias, det kan komma om man har gått och stått mycket eller har belastat just det benet lite mer. Men det är ju olika för alla :)Och den där mensvärken är säkert bara ligament smärtor. Jag har haft skit mycket sånna och ibland har det gjort så ont att jag inte har kunnat stå upprätt och ibland så har det bara rätt vad det har varit huggit till i livmodern och jag blev också dö nervös men sen när jag började läsa på nätet och pratade med barnmorskan så var det bara ligament smärtor. Men man blir ändå nervös och rädd..Kommer speciellt engång när jag var i vecka 13 så hade jag sådär ont och rätt vad det var så rann det till och så kom det blod! Ringde i jordens panik till mamma och lassa men då hade jag nått som kallas för vidhäftnings blödning. Men jävlar vad rädd jag blev!Men jag tror att allting kommer att gå fint för er :)

2009-11-23 @ 20:52:09
URL: http://emeliielindstrom.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag vet, det är så fult så man borde skämmas :)

Vi får planera ihop något.

2009-11-23 @ 22:10:16
URL: http://minx.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hehe det var så lite så :).Men du ska se att allting är bra med bebisen, jag har hela tiden tänkt som så att så länge den rör på sig så är allting lungt! Så nu om jag inte har känt att den bökar eller slåss så klämmer och trycker jag på magen så att den ska ge ett litet livstecken ifrån sig och då är det jordens disco där inne igen haha :p. Tidigare när man inte kände den lika mycket utanpå brukade jag liksom ruska i magen och då kunde man känna nått litet, testa det när du är orolig vettja ;)Sen finns det ju dom bebisarna som knappt rör på sig, jag hade gått runt och varit ett nerv vrak dygnet runt om fallet hade varit så för mig hehe :p

2009-11-23 @ 23:05:21
URL: http://emeliielindstrom.blogg.se/

Skriv något här:

Vem är du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv något här:

Trackback
RSS 2.0