Kvällssvammel

Imorgon är det torsdag, sen är det fredag och sen är det lördag och sen är jag ledig och sen är det måndag och sen är det tisdag och sen är det bara en vecka kvar tills vi ska på UL.

Nyss kändes det jättelångt bort, men nu känns det farligt nära. Jag är både jätteexalterad och livrädd inför ultraljudet. Min största skräck är att dom ska säga att det inte finns något där, eller att den inte lever, eller nåt annat hemskt.

Jag kommer inte våga titta på skärmen. Jag kommer ha panik påväg till sjukhuset. Jag kommer inte kunna sova på tisdag kväll. Aaah!

Jag brukar ligga på kvällarna och oroa mig.
Ibland vill jag bara gråta eftersom jag är så orolig. Ibland gråter jag för att jag är så orolig.

Lennie är positiv och säger att allt är bra. Han säger att vi har ju sett att det är något där! Han säger att jag börjar ju bli tjock och han är ju helt säker på att det är bebisen som kittlar mig från insidan varje dag. Jag undrar hur han kan vara så säker.

Det finns absolut ingen garanti för att allt ska vara bra.

Jag och Hanna diskuterade just det, att det är helt sjukt fantastiskt att det blir rätt. Att av en liten spermie och ett litet ägg blir det en människa. Alla celler vet vart dom ska. Och det blir rätt. De flesta av gångerna blir det ju rätt! Risken att ett barn blir missbildat eller att det går fel borde vara så många gånger större än att det blir rätt. Det är ju helt sjukt. Det borde vara vanligare med sex fingrar eller en arm på magen..

Tänk att kroppen är så himla fantastisk! Det är sjukt.

Kommentarer
Postat av: Vic

Det är ju det jag alltid sagt, det är helt sjukt att alla celler vet vad dom ska bli!

Jag vågar inte tänka på såntdär så ofta, blir helt knäpp i skallen! Skulle väl gå runt och förundras av typ allt hela tiden, folk skulle tro att jag rökt på eller nåt..

2009-11-12 @ 01:15:41
URL: http://lucretia.blogg.se/
Postat av: Frida

Haha, är du också en sån där dag-räknare.. Så är jag med och sista daggarna innan något stort och spännande, typ ultraljudet, är man helt världsfrånvänd. Någon frågar om du kan räcka dom mjölken eller något och du svarar att 'jo det ska bli jättespännande'. ALLT man tänker på är sitt UL :)

2009-11-12 @ 12:36:07
URL: http://minx.blogg.se/
Postat av: Sandra

Spännande Ida!! :)

2009-11-12 @ 13:14:55
URL: http://viskablifyra.blogspot.com
Postat av: Frida

Jag var 18+något, kommer inte riktigt ihåg. Men jag tyckte också att det var sent och egentligen hade de ju gett mig en tid en vecka senare. Fast det är ju ganska bra att ha det lite senare, man ser ju mer då... Vill ni veta vilket kön det är på lill*n?

2009-11-12 @ 20:23:22
URL: http://minx.blogg.se/

Skriv något här:

Vem är du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv något här:

Trackback
RSS 2.0