En vecka!!!

En vecka, en vecka, en vecka, en vecka.. AAAAH!! EN VECKA!
Det är underbart och läskigt och fantastiskt och skrämmande och roligt och hemskt och alla möjliga känslor på samma gång. Jag är übernervös för Ultraljudet, men nu är det faktiskt bara en vecka kvar.

Jag som har längtat och längtat och nu när det närmar sig håller jag på att bajsa i byxan när jag tänker på det!

Alla gissar på vad det är för kön på bebisen i magen och frågar vad jag tror. Och jag vet ärligt talat inte. Ena sekunden tror jag pojke eftersom att alla jag pratat med den dagen varit så bombsäkra, andra sekunden tror jag flicka för att någon annan varit bombsäker på att det är en flicka. Jag har ingen egen tro!

Jag vill bara tro på att det är ett barn som är friskt i dagsläget.
Har än inte fattat det här. Alltså seriöst, jag FÖRSTÅR INTE att jag är gravid. Jag kan inte se mig själv med ett barn om bara några månader. Jag kan inte se mig själv med jättestor mage ens. Jag förstår verkligen inte det här än.
Dock hoppas jag på att det kommer fatta det efter ultraljudet, då kommer ju allt bli mer verkligt, om det är så att det finns något där inne.

Det måste finnas något där inne, vad är det annars som rör sig?
Ändå är jag orolig. Helt knäppt.

Kommentarer
Postat av: Frida

Haha. Det är så jobbigt precis innan UL, man längtar som en tok men samtidigt är man livrädd. Känner sig så där härligt kluven...

2009-11-19 @ 12:47:09
URL: http://minx.blogg.se/

Skriv något här:

Vem är du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv något här:

Trackback
RSS 2.0