Fredagssvammel

Idag är det fredag igen.
Jag ska på julbord! Gud så gott, som jag har längtat. Förra julbordet blev ju inte riktigt som planerat så nu hoppas jag att det här blir som det ska. Ett RIKTIGT julbord!
Efter julbordet så jobbar jag. Till 01:00, och imorgon är vi på sporthallen för det är luciavaka där med innebandy-turnering och grejer.

Lillskrutten var nere i mufflan och härjade här för någon dag sen, allså precis i ljumsken. Sjukt läskigt! Jag var tvungen att fråga Hanna om hon varit med om något liknande och det hade hon. Läskigt hur bebisar kan härja runt i magen.

Vi har fått bebiskläder också, Therese kom förbi med en låda och av Hanna fick vi en påse. Bra att ha med tanke på att lillen lär växa ur de små kläderna ganska snabbt.

Jag längtar så tills lillen blir så stor och stark att Lennie också får känna hur den rör sig. Det känns konstigt att jag har känt hur den rör sig varje dag i flera veckors tid när Lennie inte känner något, men den som väntar på något gott.. Antar jag.

Svärfar och Marina har också varit på sitt ultraljud, allt såg bra ut och dom är beräknade till 10maj!
Alltså två veckor efter oss. Vi får se vem som får först.
Chansen att vi skulle ligga samtidigt på BB är ju ganska stor. Så det ska bli spännande att se hur det blir.

Nyss har jag betalat en räkning som jag inte fattat hur jag ska betala tidigare, men ringde till företaget och frågade. Så nu är den betald. Och så kanske jag ska beställa en julklapp till systeryster också.
Vad jag ska ge Lennie i julklapp har jag ingen aning om. Det är så tusans svårt.

Julklappar till alla barn och till mamma och pappa och svärfar och marina är klara i alla fall. Att man alltid ska vara ute alldeles för sent. Det är så typiskt.

Nu får det vara nog. Ha en bra fredag!

Ida ♥ Lennie

Kommentarer

Skriv något här:

Vem är du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv något här:

Trackback
RSS 2.0